Undgå bøder og klip i kørekortet - bliv håndfri...

TOMCATS gør dig lige lovlig i trafikken

Med en bluetooth løsning fra BURY er det slut med at holde mobilen i hånden, mens du taler og kører bil. Slip for bøde på 1500 kr. og klip i kørekortet.
BURY er et anerkendt tysk mærke indenfor eksklusive løsninger af bluetooth håndfri-systemer til montering i alle bilmærker. De har mere 20 års erfaring indenfor dette segment og har siden år 2000 været markedsledende i Europa med over 7 mio. solgte bluetooth systemer til dato. Flere kender dem som fast bluetooth enhed i VW.


Fælles funktioner for alle produkter er:

Læs mere ...

Telefoni

Skift til IP telefoni, styr selv omstillingen og spar op til 50% på din regning

Kerio Operator sætter helt nye standarder for IP-telefoni (VoIP) til mindre og mellemstore virksomheder.

 Kerio Operator er et telefonsystem for mindre og mellemstore virksomheder, der udnytter dit eksisterende internet til at håndtere din telefoni. Ved hjælp af systemet forenkles talekommunikation og samtidig tilbydes avancerede telefonfunktioner, som: Telefonmøder, avanceret viderestilling bl.a. til mobiltelefoner, optagelse af samtaler, gruppe kald, telefonsvare til e-mail.

 Administration af telefonsystemet er nu flyttet fra en telefon-ekspert til husets it-administrator.

 Systemet har et intuitivt webinterface, så tidligere dyre grundlæggende og almindelige opgaver som at tilføje / ændre / slette telefoner/brugere kan ske hurtigt og uden eksperthjælp.

Det er nu meget mere praktisk og økonomisk overkommeligt for en lille virksomhed at få et proffesionelt telefonsystem.

Ring hør hvordan du kan spare penge på at erstatte dit dyre fastnet/ISDN-telefoni med en IP-løsning.

Kontakt Morten - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 2763 2955 / 8891 7304 om Kerio Operator til din virksomhed og om hvad du kan spare!

Har du tekniske spørgsmål så kontakt Morten - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 2763 2955 / 8891 7304

  

Se Kerio Operator video fra Kerio på Vimeo.

Nyhedsbrev
Untitled Document Med TOMCATS's nyhedsbreve får du alle de vigtigste nyheder direkte i din indbakke. Hvis du fortryder din tilmelding til nyhedsbrevet, kan du afmelde det via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet.